Bästa kontorsstädningen!

Välkommen till min blogg som idag kommer att handla om vilken god hjälp jag har fått med kontorsstädningen. Jag är en småföretagare i Haninge och jag har alltid fullt upp. Det är gott att i vissa lägen bara kunna luta sig tillbaka och släppa taget om vissa arbetsuppgifter såsom städning av mitt kontor. Jag har anlitat IP bygg & städ. Detta är en byggfirma och en städfirma. Jag är av den uppfattningen, att man i möjligaste mån bör anlita någon lokal företagare, oavsett vilket jobb det är som ska utföras. Mitt företag och IP bygg & Städ har ju det gemensamt att vi har verksamheter på samma ort. Det kändes självklart för mig att anlita en firma som finns i närheten. 

 

Som småbarnsmamma till tre barn på 12, 7 och 1 år gamla, är agendan mer än fullspikad. Att vara företagare innebär mycket längre arbetsdagar än om jag hade varit anställd. Det ska hämtas och lämnas på fritids, skolor och flera olika aktiviteter på fritiden. Mat ska lagas, ledsna barn ska tröstas och förkylda näsor snytas. Det är då det gäller att vidta åtgärder för att få ”livspusslet” att gå ihop. 

 

Kontorsstädningen som jag nu överlåtit på IP bygg & städ innebär att de kommer till kontoret ett par gånger i månaden och det besparar mig tid. Städningen är till full belåtenhet och lämnar efter sig ett elegant, dammfritt och ordningsamt kontor. Det är min och mina anställdas arbetsmiljö det handlar om och eftersom jag behöver väl utförd städning, tänker jag fortsätta anlita IP bygg & städ. Så om du är som jag, i behov av städning eller av en byggfirma i till exempel Haninge, Huddinge eller Tyresö, så skulle jag verkligen rekommendera dig att anlita detta företag.  

 

Du gillar kanske också...