Ett seriöst byggföretag i Höganäs

Hej på er alla mina fina och härliga läsare och välkomna tillbaka till ännu ett inlägg här på bloggen! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har en bra vecka såhär långt. Jag vet att många av er har haft frågor och funderingar kring det här med att hitta ett professionellt och seriöst byggföretag i Höganäs med omnejd, och jag kan verkligen förstå varför flera av er har haft problem med detta. Även jag har haft svårt med att hitta ett företag som är duktiga inom det här med bygg och byggprojekt, men har nu äntligen hittat Deilado Bygg AB, som är ett företag som jag fick som tips utav en kollega till mig. Jag har länge letat efter ett företag som kunnat hjälpa mig och min man med att bygga en ny trappa upp till ytterdörren hemma hos oss. Vi kände direkt att Deilado Bygg AB var ett pålitligt företag som vi ville ha hjälp utav, och vi blev verkligen inte besvikna. Personalen var otroligt duktiga när det kommer till det här med kundservice, vilket såklart är någonting som är väldigt viktigt. Tyvärr tycker jag att det här med kundservice är någonting som alldeles för få företag arbetar med, vilket är tråkigt, då jag anser att alla typer av företag borde arbeta med det här med kundservice. Tack vare kundservicen hos Deilado Bygg AB, är personalen otroligt trevliga och tillmötesgående, och såg till att skapa en god relation till oss som kunder, för att kunna ge oss den bästa tänkbara service.

Vi fick ett otroligt bra resultat, och det märktes att hantverkarna hos företaget har mycket erfarenhet och kunskap inom det här med bygg och byggprojekt. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Höganäs med omnejd att vända er till Deilado Bygg AB. 

Du gillar kanske också...