RB sten & design

Hej på er alla mina fina och underbara läsare och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en härlig vecka såhär långt. Ni är många som har haft frågor och funderingar kring det här med stensättning i Karlshamn med omnejd och jag tänkte därför skriva ett inlägg om just detta idag. Jag och min man behövde i höstas hjälp med stensättning i vår trädgård och valde då att anlita RB sten & design. RB sten & design är ett företag som vi fick som tips utav en nära vän till oss, och som vi verkligen kom att tycka om. Vi har tidigare stött på flera olika företag som har arbetat med stensättning, som tyvärr inte har kunnat ge oss den hjälp som vi behövde. Ni är även många som verkar hålla med om att det finns många företag som är oseriösa och oprofessionella, och jag vill därför tipsa er om att vända er till just RB sten & design. Vi är otroligt glada och tacksamma över att vi hittat just RB sten & design, då detta företag varit helt fantastiskt och verkligen kunnat ge oss den hjälp som vi behövt. Personalen hos RB sten & design arbetar mycket med kundservice, någonting som jag värdesätter högt i ett företag, oavsett arbetsområde. Vi fick ett bra bemötande och de har under processen varit väldigt trevliga och tillmötesgående. De såg även till att skapa en bra relation till oss som kunder på en gång, för att kunna ge oss den bästa tänkbara hjälpen.

Personalen arbetade hela tiden efter våra egna behov och önskemål, och lyckades därför ge oss ett helt fantastiskt resultat, som vi blev otroligt nöjda med. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Karlshamn, Karlskrona eller Sölvesborg med omnejd att vända er till just RB sten & design. 

Du gillar kanske också...